060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Datorprodukter
 • Specialbeställningar
 • Övrigt
 • Sträckfilm

  Sträckfilm är ett viktigt tillbehör för pallhantering och logistik. Den används för att säkra och stabilisera gods på pallar, vilket minimerar risken för skador under transport och lagring. Köp sträckfilm idag, vi har billig och bra handsträckfilm, maskinsträckfilm och toppark samt pallhuvar. Gör era pallar säkra och stabila, använd sträckfilm från Papperskungen. 

  Vad kännetecknar sträckfilm? 

  Sträckfilm är en typ av plastfilm som kännetecknas av sin elasticitet och förmåga att sträckas ut utan att gå sönder. Den är oftast tillverkad av polyeten, ett material som ger filmen dess hållbarhet och flexibilitet. Sträckfilm finns i flera varianter, bland annat handsträckfilm, maskinsträckfilm och ministräckfilm, anpassade för olika användningsområden och behov. 

  Handsträckfilm: Denna typ av sträckfilm appliceras manuellt och är idealisk för mindre verksamheter eller vid tillfällig användning. Den är lätt att använda och kräver ingen avancerad utrustning. 

  Maskinsträckfilm: Denna variant används tillsammans med sträckfilmsmaskiner, vilket gör den lämplig för större volymer och mer intensiv användning. Maskinsträckfilm ger en jämn och pålitlig inpackning, vilket ökar effektiviteten i logistikprocessen. 

  Toppark och pallhuvar: Dessa används för att ge extra skydd och stabilitet till gods på pallar. Topparken placeras ovanpå lasten för att skydda mot damm och fukt, medan pallhuvar omsluter hela pallen för maximalt skydd under transport och lagring. 

  Användningsområden för sträckfilm 

  Sträckfilm används i en mängd olika branscher och för en rad olika ändamål. Här är några av de vanligaste användningsområdena: 

  Transport och logistik: Sträckfilm är oersättligt för att säkra gods på pallar under transport. Den skyddar varorna från att förflyttas, falla eller skadas, vilket garanterar att de når destinationen i oskadat skick. 

  Lagring: Vid lagring av produkter används sträckfilm för att hålla pallar stabila och skydda innehållet från damm, smuts och fukt. Detta är särskilt viktigt i lagerlokaler och distributionscentraler där varor kan stå lagrade under längre perioder. 

  Byggindustri: Sträckfilm används ofta för att skydda byggmaterial som trä, betong och metall under transport och lagring. Den hjälper till att hålla materialen rena och oskadda. 

  Livsmedelsindustri: Inom livsmedelsindustrin används sträckfilm för att skydda förpackade livsmedel från kontaminering och skador under transport och lagring. Detta är avgörande för att säkerställa att livsmedlen håller hög kvalitet fram till konsumenten. 

  Detaljhandel: Sträckfilm används i detaljhandeln för att säkra varor på pallar innan de distribueras till butiker. Detta säkerställer att produkterna når hyllorna i gott skick och utan skador. 

  Sträckfilm från Papperskungen är tillverkad av högkvalitativa material som säkerställer pålitlig prestanda och hållbarhet. Oavsett om ni behöver handsträckfilm, maskinsträckfilm eller annat, har vi den rätta produkten för era behov.

  Gör era pallar säkra och stabila med sträckfilm från Papperskungen. 

  Copyright © 2010 - 2024 Papperskungen   |   Med reservation för tryckfel och förändringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem