060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Datorprodukter
 • Specialbeställningar
 • Övrigt
 • Kartonger med tryck, Wellådor, lådor, Kartonger

  Stort sortiment, kartonger, wellådor, wellkartonger, E-handelslådor lådor, vi har alltid en kartong som passar till er.

  Önskar Ni köpa stora volymer kartonger så mejla en offertförfrågan till roger@papperskungen.se
  Vi kan även ta fram specialmått på kartonger till er, tryck på kartonger ordnar vi till bra priser.

  B betyder att kartongen är bigad så den enkelt kan vikas till mer än en höjd.
  P betyder att kartongen är pallanpassad.
  Storlekar som uppges är LxBxH och är innermåtten på lådan.

  Kartonger med tryck

  Hos oss hittar du massor av kartonger i vårt sortiment. En kartong är ett bra val för miljön då de kan återvinnas och användas flera gånger. Kartongerna hos oss är tillverkade av återvunnet material. Välj på flera storlekar och modeller. Låt innehållet i kartongerna bestämma vilken modell du väljer. Vår personal guidar dig rätt när det kommer till din kartong. Det är viktigt att du väljer en kartong som håller att fraktas så att man inte äventyrar att innehållet skadas. Vi har lådor i flera tjocklekar och med varierad hållbarhet. När kartongerna inte används kan de smidigt vikas ihop. På så vis tar de inte massa utrymme hos er. En kartong med tryck ger mottagaren ett professionellt intryck och du bygger samtidigt värde för ditt företag och varumärke. Välj ett tryck på din kartong som passar. Tänk på att hålla dig innanför ramen för din grafiska profil. Du kan praktiskt taget välja vilken färg och vilket budskap du vill. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan åstadkomma. Kartonger med tryck ska spegla ditt varumärke. Tänk på att alltid utgå ifrån kundens upplevelse men ta också hänsyn till de produkter du skickar.

  Planerar du att trycka ett budskap på dina kartonger så kommer de att stick ut ur mängden. Vanliga kartonger är i regel ganska tråkiga och färglösa men med ett fantasifullt tryck så förvandlas kartongen till något förväntansfullt för kunden och kundens upplevelse överträffas. Att göra saker utanför ramarna piggar upp. Välj en kartong med ett tryck som får mottagaren att reagera. På så vis ökar du också kundnöjdheten. Undersökningar visar att kunder vars förväntningar överträffas blir i större utsträckning ambassadörer för dig. Kan en kartong med tryck vara med och åstadkomma det? Det tror vi. Fråga oss så berättar vi mer.

   

  Förbättra kundupplevelsen med kartonger med tryck

  Vilken bransch representerar du och hur ser din slutkund ut? Driver du ett tryckeri som kanske behöver kartonger? Kan ni göra något utöver det vanliga? Fundera då på hur era produkter ser ut när du väljer din kartong. Tänk också på att optimera er packning så att kartongerna inte skickas ut för tomma på innehåll. Tänk också på fraktsättet när du väljer din kartong. Ska de få plats på en pall och vilket passar då mig bäst? Hur kan du förbättra kundens upplevelse med en tryckt kartong? En kartong består av flera sidor. Kanske vill du att budskapet på de olika sidorna ska variera? Fråga oss när du ska beställa kartonger med tryck så vägleder vi dig. Våra säljare har lång erfarenhet och mycket god kännedom om våra produkter.

   

  Kartonger med tryck för e-handel

  Tänk på att det också finns justerbara kartonger. Kanske är det något för dig och din verksamhet. Fråga oss så berättar vi mer. Kartonger har många användningsområden. Tänk på att kartongen som du väljer ska vara lätt att hantera för kunden som är mottagaren. Driver du en e-handel med en variation av produkter? Kan vi hitta några gemensamma nämnare och på så vis välja rätt sortiment av kartonger för er och hur ska din kartong med tryck se ut? Vilka färger använder ni och hur kan de återspeglas i era förpackningar ut mot kund? Vad tänker du stoppa i kartongerna du köper? Kommer innehållet vara tungt eller skrymmande? Om innehållet är tungt välja då en kartong med förstärkt botten så att innehållet inte riskerar att trilla ur och gå sönder. Självklart kan du också förstärka hållbarheten med packtejp när du väl behöver men vi tror på rätt kartong till rätt produkt redan från början. Var noga med att ta hänsyn till hur kartongerna ska fraktas och hanteras. Ska de skickas via flyg, buss eller tåg? Välj rätt kartong för rätt ändamål så blir kunden eller användare i slutändan också nöjd. Minimiantalet kartonger varierar beroende på vilken modell du väljer. Ju större volym desto mer kostnadseffektivt blir det för er. Det samma gäller kartonger med tryck.

   

  Köp fler kartonger med tryck till ett billigare pris!

  Ju fler du trycker desto lägre blir priset.  Vi har så klart ett standardsortiment av kartonger men önskar du något utöver det som presenteras här kan du självklart kontakta våra säljare om det. Kundernas behov varierar och vi vill alltid försöka uppfylla era förväntningar. Vi har lång erfarenhet och god produktkännedom och vägleder er gärna i ert val av produkter.

  Copyright © 2010 - 2024 Papperskungen   |   Med reservation för tryckfel och förändringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem