060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Datorprodukter
 • Specialbeställningar
 • Övrigt
 • Bärkassar och platspåsar att blandat sortiment

  Vi har stort sortiment av bärkassar i plast och papper, Hängslekassar i plast, plastkassar med utstansat handtag, Pappersbärkassar med tvinnade handtag, bärkassar i papper med platta handtag. Även bärkassar med tryck.
  Bärkassar spelar en viktig roll i vår vardag, och valet av påse kan påverka miljön och användarupplevelsen. Här är en översikt över olika typer av bärkassar, deras fördelar och alternativ:

  Plantkassar

  Plantkassar är tillverkade av biologiskt nedbrytbart material, vilket minskar påsens påverkan på miljön. De bryts ner snabbare än traditionell plast, och deras produktion kräver färre fossila bränslen.
  Bärkassar med Tryck Dessa kassar erbjuder en chans att marknadsföra företag eller evenemang. De kan anpassas med olika färger, mönster och logotyper, vilket gör dem till ett effektivt sätt att nå ut till en bredare publik.

  Pappersbärkassar

  Papperskassar är ett mer miljövänligt alternativ till plast. De är biologiskt nedbrytbara och återvinningsbara. Papperskassar har en naturlig estetik och kan enkelt dekoreras.

  Bärkassar i Plast

  Traditionella plastpåsar är praktiska och vattentåliga. Återanvändning och korrekt återvinning är avgörande för att minska deras negativa påverkan på miljön.

  Cellofanpåsar

  Cellofanpåsar är transparenta och används ofta för att presentera produkter på ett lockande sätt. De är lämpliga för mindre föremål och ger en tydlig synlighet.

  Kanisterpåsar

  Dessa påsar används vanligtvis för vätskor eller bulkprodukter. De är starka och hållbara, vilket minskar risken för läckage eller spill.

  Presentpåsar

  Presentpåsar är eleganta och används för att ge gåvor en extra touch. De finns i olika storlekar, färger och mönster för att passa olika tillfällen.

  Vinpåsar

  Vinpåsar är specialdesignade för att transportera flaskor säkert. De har förstärkta handtag och isolerande material för att skydda flaskorna.

  Bärkassar med Julmotiv

  Dessa kassar skapar en festlig stämning och används ofta under julperioden. De kan vara tillverkade av olika material och erbjuder många valmöjligheter när det gäller design.

  Fryspåsar

  Fryspåsar är idealiska för att förvara mat i frysen. De är speciellt konstruerade för att tåla låga temperaturer och förhindra frysbränna.

  Valet av bärkasse viktigt för både miljön och funktionalitet. Genom att välja rätt typ av påse kan vi minska vår påverkan på planeten samtidigt som vi tillgodoser våra behov och önskemål.
  Copyright © 2010 - 2024 Papperskungen   |   Med reservation för tryckfel och förändringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem