060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Datorprodukter
 • Specialbeställningar
 • Övrigt
 • Kopieringspapper

  Utvalda produkter i Kopieringspapper
   131.1049161 
   
  Skickas normalt inom 1-2 dagar
   

   Kopieringspapper Niceday A4 2500ark/fp hålat 


  421.76kr Pris från: 199.00kr -  249.00kr
   131.1049160 
   
  Skickas normalt inom 1-2 dagar
   

   Kopieringspapper Niceday A4 2500ark/fp ohålat 


  405.49kr Pris från: 198.00kr -  239.01kr

  Högkvalitativt kopieringspapper: För imponerande utskrifter och smidigt arbetsflöde

  Välkommen till vår produktsida där vi presenterar vårt omfattande sortiment av högkvalitativt kopieringspapper. Vi förstår att kvaliteten på dina utskrifter spelar en avgörande roll för att ge ett professionellt intryck och uppnå önskade resultat. Med vårt kopieringspapper kan du vara säker på att varje utskrift kommer att vara skarp, tydlig och imponerande.

  Vad gör vårt kopieringspapper så speciellt?

  Överlägsen kvalitet på kopieringspapper:

  Vårt kopieringspapper är noga utformat för att möta de högsta kvalitetsstandarderna. Med en jämn yta och hög vithet säkerställer vi att varje detalj i dina dokument och utskrifter framträder med klarhet och skärpa. Oavsett om du skriver ut rapporter, presentationer eller affärsdokument, kommer vårt kopieringspapper att leverera resultat som överträffar dina förväntningar.

  Smidigt arbetsflöde:

  Vårt kopieringspapper är utformat för att fungera smidigt med olika typer av skrivare och kopiatorer. Det minskar risken för pappersstopp och ger en jämn matning för problemfri utskrift. Du kan lita på att vårt kopieringspapper kommer att ge en pålitlig och effektiv arbetsprocess utan onödiga avbrott.

  Kopieringspapper som miljövänligt alternativ:

  Vi värnar om miljön och erbjuder miljövänliga alternativ för vårt kopieringspapper. Vissa av våra produkter är tillverkade av återvunnet material eller producerade med hållbara metoder. Genom att välja vårt miljövänliga kopieringspapper kan du inte bara uppnå högkvalitativa utskrifter utan också minska din miljöpåverkan.

  Mångsidighet:

  Vårt kopieringspapper är mångsidigt och passar för olika ändamål. Det fungerar utmärkt för både svartvita och färgutskrifter, vilket gör det till en allsidig lösning för kontorsmiljöer och hemmakontor. Oavsett om du behöver kopiera dokument, skriva ut marknadsföringsmaterial eller producera interna rapporter, kommer vårt kopieringspapper att leverera konsekvent hög kvalitet.

  Konkurrenskraftigt pris:

  Vi erbjuder vårt högkvalitativa kopieringspapper till konkurrenskraftiga priser. Vi förstår att kostnadseffektivitet är viktigt för ditt företag, och vi strävar efter att ge dig högkvalitativa produkter till rimliga priser. Du kan spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten på dina utskrifter.

  Papperskungen har kopieringspapper som passar era behov. Kopieringspapper/skrivarpapper till skrivare, kopiatorer oavsett om du skriver med laser eller bläckstråle, inkjet.. Vi erbjuder bl.a. kopieringspapper från MultiCopy, Color Copy, Zoom, UPM, HP och Canon. Vi har ett otroligt brett sortiment på papper som inte finns inlagt i vår webshop, alla tjocklekar, storlekar, glossypapper mm och vi kan skära till papper, trycka på papper i den storlek ni önskar, kontakta oss gärna 060-6066500


  Vanliga frågor och svar

  Vilken typ av papper är lämpligast för kopiering och utskrifter?

  • Svar: För kopiering och utskrifter är ett vanligt vitt skrivarpapper av hög kvalitet och standardvikt (vanligtvis 80 gram per kvadratmeter) lämpligast. Det ger optimal kontrast och klarhet i utskrifterna.

  Vad betyder termen "pappersvikt" och varför är det viktigt?

  • Svar: Pappersvikt mäts i gram per kvadratmeter (g/m²) och indikerar tjockleken på papperet. Standardvikt för kopieringspapper är oftast 80 g/m². En högre vikt kan ge en känsla av högre kvalitet och mer hållbart papper.

  Vad är skillnaden mellan laserskrivarpapper och bläckstråleskrivarpapper?

  • Svar: Laserskrivarpapper är utformat för att fungera optimalt med laserskrivare och använder en speciell ytbearbetning för att ge snabbare torktid. Bläckstråleskrivarpapper är utformat för att absorbera bläck och producera högkvalitativa färgutskrifter.

  Finns det miljövänliga alternativ för kopieringspapper?

  • Svar: Ja, det finns miljövänliga alternativ för kopieringspapper. Återvunnet papper och papper som är certifierade av miljöorganisationer, såsom FSC (Forest Stewardship Council), är bra val för dem som är engagerade i hållbarhet.

  Vad är syftet med pappersblekning och finns det ofläckat papper?

  • Svar: Pappersblekning används för att ge papperet dess vita färg. Ofläckat papper refererar till papper som blekts utan användning av klor och andra skadliga kemikalier. Ofläckat papper är ett mer miljövänligt alternativ.
  Copyright © 2010 - 2024 Papperskungen   |   Med reservation för tryckfel och förändringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem