060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Datorprodukter
 • Specialbestllningar
 • vrigt
 • Lager Sundsvall/Riksbud
 • Om oss


  Papperskungen – billigt kontorsmaterial och emballage på nätet

  Välkommen till Papperskungen, här kan du beställa billigt kontorsmaterial och emballage till ditt företag utan att tumma på kvalitén! Vårt mål är att alltid kunna erbjuda ett brett utbud av prisvärt kontorsmaterial till små och medelstora företag över hela Sverige. 

  Sedan 1994 har vi på Papperskungen hjälpt tusentals företag att via vår webshop handla snabbare, enklare, och sänkt våra kunders inköpspriser på kontorsvaror, emballage & butiksmaterial. Med cirka 30000 artiklar behöver ni bara en leverantör! - Papperskungen.se

  Sedan vi startade vår webbutik 1994 har vi levererat emballage och kontorsvaror av alla dess slag till företag, kommuner, landsting och privatpersoner – snabbt, smidigt och enkelt.

   

  Vår vision är och har alltid varit att erbjuda funktionellt kontorsmaterial på ett smidigt sätt direkt online. Vår webbutik är öppen dygnet runt vilket gör att du enkelt kan beställa vad du behöver när det passar dig bäst. Du kan också enkelt få en överblick över vårt breda sortiment och jämföra olika varor för att hitta vad som passar dig bäst.

  Vi vet att pris, kvalité och leverans är viktigt för våra kunder. Därför har vi alltid konkurrenskraftiga priser på högkvalitativa produkter och levererar alltid snabbt, i tid och direkt till din företagsadress.

  Välkommen att klicka dig runt i vårt sortiment här på webben och kontakta oss gärna om du har frågor om produkter, leverans eller liknande. 

  Klicka dig vidare genom våra kategorier, sökmotor eller kontakta oss om du har några frågor.

  Kontakta oss på 060-60 66 500, info@papperskungen.se eller tryck här>>

  Copyright 2010 - 2024 Papperskungen   |   Med reservation fr tryckfel och frndringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem