060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Datorprodukter
 • Specialbeställningar
 • Övrigt
 • Bra kontorsmaterial för produktivitet och effektiv organisation

  Kontorsmaterial till företag

  Papperskungen har levererat kontorsvaror, kontorsmaterial till företag i över 20 år, vi vet att effektivt kontorsarbete kräver bra kontorsmaterial till låga priser. Oavsett vad det är du behöver, så ha vi kontorsvaror som: papper, pennor, pärmar eller annat arkivmaterial så har vi – vi har vad du be beställa när du själv har tid över. Varje kontor behöver grundläggande kontorsmaterial som pennor, tejp, gem, sax, papperskorg och så vidare. Det är saker du kanske ofta tar förgivet att de finns men som alla på kontoret behöver för att kunna arbeta. Denna typ av kontorsmaterial kommer göra det möjligt för dig att anteckna, vara kreativ och utföra de vanliga sysslor du gör varje dag.

  Grundläggande kontorsvaror och kontorsmaterial

  Kontorsmaterial är ett brett begrepp som egentligen sammanfattar det du behöver för att utföra ditt arbete på kontoret. Det innefattar så väl pennor och block som anteckningsblock och postit-lappar. Om du har rätt produkter runt omkring dig är det också lättare att utföra dina arbetsuppgifter. Rätt resurser ger rätt förutsättningar att utföra jobbet så effektivt som möjligt.

  Varje individ har sitt arbetssätt och lägger grunden för sina rutiner. Det finns olika sätt att arbeta och att sätta upp ”att-göra-listor” på. Det är därför viktigt att din personal har rätt produkter runt omkring sig för att på bästa sätt kunna utföra sitt jobb.

  Vi har allt kontorsmaterial du behöver till kontoret

  Hos oss hittar du ett brett utbud av kontorsmaterial som effektiviserar ditt arbete. Du hittar allt ifrån papper och kuvert till saxar och stämplar. Kanske behöver du en kalender eller ett anteckningsblock för att strukturera upp din vardag. Vi erbjuder snabba leveranser och vår kompetenta personal hjälper gärna dig att hitta rätt produkter för rätt ändamål. Det ska vara enkelt att beställa produkter från oss. Tveka inte att fråga oss när det gäller ert kontorsmaterial. Sortimentet är brett och vår personal vägleder dig i dina val av produkter.


  Kontorsmaterial behöver du så väl på jobbet som hemma. Kanske har du ett hemmakontor som behöver fyllas på med produkter. Vi har fina erbjudanden och hjälper dig att hitta rätt.

  Håll ordning på ditt kontor med kontorsmaterial

  Förvaring är en viktig del av kontorsmaterialet. Om du har rent och snyggt omkring dig så är det lättare att utföra arbetet. När ett projekt är avklarat kan det som rör det projektet sorteras in snyggt och prydligt i pärmar och mappar. Sätt gärna en etikett på pärmen så att du lätt kan gå tillbaka och leta bland informationen om det skulle behövas. Se också till att fylla på med arkivboxar och brevkorgar så att viktiga dokument inte försvinner i hanteringen.

  Hålslag och häftapparat är kontorsmaterial som hjälper dig att sortera och hålla ordning. Se alltid till att ha detta nära till hands på kontoret och snåla inte på antalet. Det händer att de får fötter och byter plats. Många företag skickar varje vecka brev och paket. Det är också viktigt att det som behövs för att kunna göra detta finns på plats. Allt ifrån kontorsmaterial som kuvert i rätt storlekar men också vadderade kuvert och etiketter. Se också till att processen med frankering flyter på ett smidigt sätt.

  Pennor & block är kontorsmaterial som är användbart

  Även om vi så klart mer och mer går åt ett papperslöst samhälle så finns det fortsatt ett stort behov av dokumentation. Säkerställ att du alltid har block och pennor på din arbetsplats. Se också till att det alltid finns papper till era skrivare. Bläckpennor finns i otaliga varianter. Fundera på hur era pennor används och välj era produkter efter ert specifika behov. Kontorsmaterialet bör vara noga anpassat efter er verksamhet.

  Märkpennor är en uppskattad produkt bland vårt kontorsmaterial. Med pennor i olika färger kan du själv markera viktig text eller sätta upp rutiner för prioriteringsordning.

  Beständigt kontormaterial

  Att verka hållbart har blivit allt viktigare för många företag. Därav har också andelen laminerat material på senare tid ökat. Dokument som ska vara beständiga länge kan enkelt lamineras. Se alltid till att ha kontorsmaterial hemma för detta ändamål. Var också noga med att alltid välja rätt storlek på kuvert när du skickar något. På så vis sparar ni på både portokostnader och miljön.

  Förse konferensrummet med rätt kontorsmaterial

  Konferensrummet är en central del i ett möte. Det är viktigt att alltid dokumentera det som sägs på mötet. Se därför till att alltid ha anteckningsblock och pennor i ert konferensrum. Kontrollera också att pennorna till era blädderblock eller whiteboardtavlor fungerar. Se gärna till att ha flera färger att välja på - det underlättar för åhöraren och gör kommunikationen tydligare.


  Vanliga frågor och svar om att köpa kontorsmaterial

  Vilka faktorer ska jag överväga när jag köper kontorsmaterial online?

  • Svar: Några faktorer att överväga inkluderar kvalitet, pris, tillförlitlighet, användbarhet och tillgänglighet av produkten. Du vill ha något som är prisvärt men som också håller hög kvalitet och passar dina behov. Se även över frakten och kostnaden för frakt.

  Vilka typer av kontorsmaterial är viktiga att ha på ett vanligt kontor?

  • Svar: Vanliga kontorsmaterial inkluderar pennor, papper, häftapparater, mappar, klammer, anteckningsblock, post-it-lappar, pennställ och mycket mer beroende på dina specifika behov och arbetsuppgifter.

  Hur kan jag säkerställa att jag får kvalitetskontorsmaterial till ett bra pris?

  • Svar: Att göra lite forskning, jämföra priser och läsa recensioner kan hjälpa dig att hitta produkter av hög kvalitet till ett pris som passar din budget. Du kan också dra nytta av våra erbjudanden, rabatter och försäljningar för att spara pengar men ändå få kvalitet.

  Vilka onlineplattformar erbjuder bra priser på kontorsmaterial?

  • Svar: Ja, det finns flera onlineplattformar som specialiserar sig på försäljning av kontorsmaterial till konkurrenskraftiga priser. Papperskungen är ev av sveriges ledande försäljare av kontorsmaterial online. ex. 

  Vilka typer av kontorsmaterial kan jag återanvända eller återanvända för att spara pengar?

  • Svar: Du kan återanvända eller återanvända produkter som papperskorgar, mappar, pappersklämmor, och post-it-lappar för att minska kostnaderna och bidra till en mer hållbar arbetsmiljö.

   

   

  Copyright © 2010 - 2024 Papperskungen   |   Med reservation för tryckfel och förändringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem