060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Allt för julen
 • Datorprodukter
 • Specialbeställningar
 • Övrigt
 • Vi offererar er alla typer av skrivare, mejla er fråga till info@papperskungen.se

  Att hitta en tillförlitlig skrivare är avgörande för att effektivisera ditt arbete och uppnå utmärkta utskriftsresultat. En välkänd och pålitlig tillverkare av skrivare är Brother. I denna artikel kommer vi att utforska fördelarna med Brother-skrivare och varför de är ett utmärkt val för alla dina utskriftsbehov.

  Hög kvalitet och tillförlitlighet med en Brother skrivare

  Brother är känt för att tillverka skrivare av hög kvalitet och pålitlighet. Deras skrivare är konstruerade för att hålla länge och leverera utskrifter av professionell kvalitet. Oavsett om du behöver skriva ut dokument, fotografier eller etiketter, kan du lita på att Brother-skrivaren kommer att leverera enastående resultat varje gång.

  Omfattande utskriftsfunktioner

  En av de stora fördelarna med Brother-skrivare är deras omfattande utskriftsfunktioner. Oavsett om du behöver skriva ut i färg eller svartvitt, enstaka sidor eller stora utskriftsvolymer, har Brother en skrivare som passar dina behov. Många av deras modeller erbjuder också funktioner som dubbelsidig utskrift, trådlös anslutning och automatisk dokumentmatare för snabb och enkel scanning.

  Kostnadseffektiva lösningar

  Brother-skrivare erbjuder kostnadseffektiva lösningar för både hem- och företagsanvändare. Deras skrivare är energieffektiva, vilket hjälper dig att spara på driftskostnader. Dessutom erbjuder Brother patroner och tonerkassetter till överkomliga priser, vilket gör det mer prisvärt att skriva ut i längden.

  Enkel installation och användning

  En annan fördel med Brother-skrivare är att de är enkla att installera och använda. Många av deras modeller levereras med intuitiva användargränssnitt och enkel installationsguide. Du behöver inte vara en teknikexpert för att komma igång med din Brother-skrivare. De erbjuder också utmärkt kundsupport om du skulle behöva hjälp längs vägen.

  Populära Brother-skrivarmodeller

  Brother MFC-J5955DW Multibläck A3 är en imponerande skrivare som erbjuder mångsidighet och hög prestanda för dina utskriftsbehov. Denna multifunktionsskrivare är utformad för att hantera utskrifter i A3-format, vilket gör den idealisk för företag och organisationer som regelbundet behöver skriva ut stora dokument och affischer.

  En av de framstående egenskaperna hos Brother MFC-J5955DW är dess avancerade bläckteknologi. Med en kombination av pigment- och färgbläck kan den leverera skarpa, klara och levande utskrifter av hög kvalitet. Oavsett om du skriver ut textdokument, bilder eller grafik kommer dina utskrifter att vara professionella och imponerande.

  Duplex trådlös är en kraftfull och mångsidig skrivare

  Brother MFC-L8900CDW Color 4-in-1 Duplex trådlös är en kraftfull och mångsidig skrivare som erbjuder högkvalitativa utskrifter och avancerade funktioner. Denna färgskrivare är utformad för att möta behoven hos företag och organisationer som kräver effektivitet och pålitlighet i sin utskriftshantering.

  En av de framstående egenskaperna hos Brother MFC-L8900CDW är dess färgutskriftskapacitet. Med högupplösta färgutskrifter kan du producera professionella dokument, rapporter och marknadsföringsmaterial som sticker ut. Oavsett om det är bilder, diagram eller logotyper kommer färgerna att vara levande och skarpa.

  Denna skrivare är också utrustad med avancerade funktioner som gör utskriftsprocessen smidigare och mer effektiv. Den har dubbelsidig utskriftsfunktion, vilket gör att du kan spara papper och minska kostnader. Dessutom kan den skriva ut upp till 33 sidor per minut, vilket gör den snabb och effektiv för stora utskriftsvolymer.

  Multibläcksskrivare speciellt utformad för höga utskriftsbehov

  Brother MFC-J6940DW A3 är en imponerande multibläcksskrivare som är speciellt utformad för att möta de höga utskriftsbehoven för företag och organisationer. Med sin kapacitet att skriva ut i A3-format erbjuder denna skrivare enastående mångsidighet och prestanda för att hantera stora dokument och affischer.

  En av de främsta funktionerna hos Brother MFC-J6940DW är dess imponerande bläckteknologi. Med hjälp av avancerade multibläckpatroner kan denna skrivare producera skarpa och levande utskrifter med hög kvalitet. Oavsett om det är textdokument, färgbilder eller grafik, kommer dina utskrifter att vara klara och professionella.

  Utskrifter på upp till 22 sidor per minut i svartvitt och färg 

  Denna skrivare har också en imponerande utskriftshastighet. Den kan skriva ut upp till 22 sidor per minut i svartvitt och färg, vilket gör den idealisk för arbetsgrupper eller företag med höga utskriftsvolymer. Dessutom har den dubbelsidig utskriftsfunktion, vilket sparar papper och minskar miljöpåverkan.

  För att underlätta användningen är Brother MFC-J6940DW utrustad med en stor pekskärm på 9,3 cm. Detta gör det enkelt att navigera genom olika utskrifts- och skanningsalternativ samt anpassa inställningarna efter dina behov. Skrivaren har också trådlös anslutning, vilket gör att du kan skriva ut trådlöst från olika enheter och platser.

  Tänk på att du kan köpa till ett funktionsavtal med prioriterad service och betala klickpris per utskrift till ett fast pris. Med detta slipper beställa toner utan dom skickas automatiskt till kunden när tonernivån är låg.

  Copyright © 2010 - 2023 Papperskungen   |   Med reservation för tryckfel och förändringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem