060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Allt för julen
 • Datorprodukter
 • Specialbeställningar
 • Övrigt
 • Städ och Hygienprodukter med miljötänk

  Våra städ- och hygienprodukter: För en ren och säker miljö

  Vi erbjuder ett omfattande sortiment av städ- och hygienprodukter som kommer att hjälpa dig att skapa en ren och säker miljö. Vi förstår vikten av att ha effektiva lösningar för att upprätthålla hygien och friskhet på arbetsplatser, skolor, restauranger, sjukhus och i ditt eget hem. Med våra produkter kan du vara säker på att du får högkvalitativa produkter som möter dina behov.

  Varför välja våra städ- och hygienprodukter?

  Effektiv rengöring:

  Våra städprodukter är speciellt utformade för att ge dig en effektiv rengöring och ta bort smuts, fläckar och bakterier från ytor. Oavsett om det gäller golv, köksytor, badrum eller andra områden, kan du lita på att våra produkter kommer att ge dig en noggrann och djup rengöring.

  Hygieniskt skydd:

  Hygien är avgörande för att skapa en säker och hälsosam miljö. Våra hygienprodukter inkluderar handtvål, desinfektionsmedel, toalettpapper och mycket mer. Dessa produkter är utformade för att ge dig en effektiv skyddsnivå och minska risken för spridning av sjukdomar och infektioner.

  Säkerhet och miljömedvetenhet:

  Vi lägger stor vikt vid säkerhet och miljömedvetenhet i vårt sortiment av städ- och hygienprodukter. Vi erbjuder produkter som är fria från skadliga kemikalier och som är biologiskt nedbrytbara. Vi strävar också efter att minimera vår miljöpåverkan genom att erbjuda återvinningsbara förpackningar och använda hållbara tillverkningsmetoder.

  Mångsidighet:

  Vårt sortiment av städ- och hygienprodukter är mångsidigt och passar för olika användningsområden. Oavsett om det gäller professionell städning, restaurangverksamhet, hushåll eller allmänna hygienbehov, har vi produkterna som passar dig. Du kan vara säker på att våra produkter uppfyller dina specifika krav och ger dig den prestanda du behöver.

  Vi fortsätter att sträva efter att erbjuda det bästa sortimentet på marknaden och leverera enastående kundservice.

  Vårt mål är att göra städning och hygien enklare och mer effektivt för dig. Vi förstår att ditt utrymme är viktigt för dig, vare sig det är ditt hem, ditt arbetsutrymme eller en offentlig plats. Genom att använda våra produkter kan du vara trygg med att du skapar en ren och säker miljö för dig själv, dina medarbetare, kunder eller familjemedlemmar.

  Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud av städ- och hygienprodukter för att tillgodose olika behov. Vårt sortiment inkluderar allt från rengöringsmedel, moppar och dammsugare till handtvål, sanitetsprodukter och pappersvaror. Oavsett om du behöver hålla ditt kök gnistrande rent, hålla toaletterna fräscha eller desinficera ytor regelbundet, har vi de produkter du behöver.

   

  Städ och Hygien till bra priser från Papperskungen

  Inom vårt segment städ och hygien hittar ni nästan allt ni kan tänka er inom soppåsar, sopsäckar, torkpapper, toalettpapper, städmaterial, städvagnar, diskmedel, torkmedel, tvättmedel, kroppsvård som tvål, skumtvål, flytande tvål, shampo, handrengöring, Torkrullat, industritork, toalettpapper, hushållspapper, pappershanddukar och otroligt mycket mer, kontakta oss om ni har frågor 060-6066500

  Copyright © 2010 - 2023 Papperskungen   |   Med reservation för tryckfel och förändringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem