060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
papperskungen.se
 Svenska English
Visa priser:
Exkl. moms
Inkl. moms
papperskungen.se
 Svenska English
Visa priser:
Exkl. moms
Inkl. moms
Låga priser   Stort sortiment   Snabba leveranser
Kontakta oss Om ossVillkor Mina favoriter Kassa
Kategorier
Kategorier

Billiga etiketter & märkningar, Dymo & Brother

 Etiketter och märkning

 Däcketiketter
Däcketiketter

 Etiketter på A4 ark
Etiketter på A4 ark

 Farligt gods etiketter
Farligt gods etiketter

 Hyllkantsetiketter
Hyllkantsetiketter

 Laserark för Fyndiq & CDON
Laserark för Fyndiq & CDON

 Termoetiketter Ekonomi
Termoetiketter Ekonomi

 Transferetiketter
Transferetiketter

 Transportetiketter
Transportetiketter

 Varningsband
Varningsband

 Varningsetiketter
Varningsetiketter

 Övriga Etiketter
Övriga Etiketter

 Dataetiketter löpande bana
Dataetiketter löpande bana

 Etiketter med snöre
Etiketter med snöre

 Frankeringsetiketter
Frankeringsetiketter

 Kontorspackade i bladformat
Kontorspackade i bladformat

 Märk- och Färgsignalsetiketter
Märk- och Färgsignalsetiketter

 Hålförstärkare
Hålförstärkare

Söker du efter etiketter?

Vi har ett stort sortiment av billiga etiketter; Avery etiketter, adressetiketter, transportetiketter, självhäftande etiketter med mera. Vi har många olika produkter inom etiketter och du hittar garanterat det du behöver hos oss. Om du mot förmodan inte skulle hitta det du är ute efter är du välkommen att skicka en förfrågan till roger@papperskungen.se med antal, storlek, utformning med mera. Vi tillverkar etiketter på rulle eller ark efter era behov.

Olika typer av etiketter

Våra etiketter kommer i en mängd olika utföranden och för olika användningsområden.

Vi har etiketter för:

 • Märkning
 • Laserskrivare
 • Gods & transport
 • Frankering
 • Hyllkantsmärkning
 • Uppmärkning av farligt gods

Olika typer av produkter som vi erbjuder:

 • Etiketter på rulle
 • Självhäftande etiketter
 • Ark

I vårt sortiment hittar du ett stort urval av märk- och färgsignalsetiketter. Oavsett om du vill ha märketiketter i vitt utförande, rött, blått, grönt eller liknande färger så har vi det på lager. Våra etiketter kommer i olika slags bredd, är oftast självhäftande och har många användningsområden. Hos oss hittar du även Märkmaskin Dymo och Märkmaskin Brother samt, givetvis, billiga märkband till Dymo och Brother.

Etiketter har många olika användningsområden

Det finns massor av användningsområden när det gäller etiketter och för oss är det viktigt att du hittar rätt variant till rätt ändamål för din verksamhet eller i hemmet. Vi har ett brett utbud när det gäller etiketter, klistermärken och labels och gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig att hitta rätt i djungeln av produkter. Häftningen är en viktig parameter när det gäller etiketterna. Ska den sitta på så länge som möjligt eller vara lätt att ta bort? Det finns gott om varianter att välja bland. Var noga med att välja rätt. Om etiketten till exempel inte ska tas bort bör du vänta ett art med permanent lim. Fundera också på vilket material etiketten ska fästas. Även detta styr vilket alternativ som lämpar sig bäst.

Olika varianter av etiketter

Etiketter finns i både matt och blankt uttryck. Om etiketten ska kunna torkas av är det bättre att välja det blankare pappret och gärna högre gramvikt. När det kommer till limmet väljer du på permanent lim eller avtagbart lim. Även formen på etiketten är viktig att ta hänsyn till inte minst eftersom informationen på etiketten ska vara lätt att uppfatta och ta till sig. Kontrasten är en viktig faktor. Om du väljer en färg som motiv på din etikett tänk på att alltid se till att informationen blir tydlig för mottagaren. Etiketter är ett bra sätt att nå fram på. Sätt er personliga prägel på er etikett och stärk ert varumärke. Använd med fördel självhäftande papper i A4-storlek. Ni behöver varken limma eller skära ut dem då storleken redan är förutbestämd. Etiketterna är enkla att ta fram, bara att ta loss och sätta på.

Hur får man bort etiketter?

Att få bort etiketter och rester som hänger sig kvar kan vara frustrerande. Därför är det viktigt att man redan innan vet om etiketten ska avlägsnas eller sitta kvar. Skulle du inte lyckas att ta bort etiketten så går det fint att använda varmvatten och lite diskmedel, beroende på vilket material etiketten sitter på förstås. Etiketter reagerar även på temperatur och fukt. Fundera noga på vilka yttre omständigheter som etiketten ska utsättas för och välj rätt variant när du bringat klarhet i det

Slitstarka och tåliga etiketter

Antalet etiketter ni behöver styr vilken typ av etikett ni väljer. Är ni i behov av 4000-5000 st då är det lämpligt att välja ark men har ni för avsikt att beställa en större volym så är rulletiketter bättre lämpade. Det är lämpligt att välja etiketten som alternativ när du ska bringa ordning i verksamheten. Tänk på att etiketter på ark finns i olika gramstorlekar och var noga med att välja den som passar er bäst för ert specifika ändamål. Självklart kan du även sätta färg på etiketten men tänk på tillgängligheten, se alltid till att göra texten tydlig och läsbar. Att använda etiketter är ett smidigt sätta att märka produkter. Kanske har ni en laserskrivare på jobbet och kan göra mycket själv? Då har vi etiketterna för er. Inom branschen gods och transport är märkning ett måste. Etiketterna behöver då vara slitstarka, tåla olika väderomständigheter samtidigt som personen som hanterar föremålet lätt ska uppfatta information som framkommer av etiketten.

Märk era produkter med etiketter

Alla som driver en butik eller ett företag förstår vikten av en god märkning av produkter. När det kommer till butiken sitter märkningen inte sällan på hyllkanten. Även farligt gods behöver märkas. Tänk då på att välja rätt papper för ändamålet. Fråga gärna om råd om du blir minsta tveksam. Det finns olika typer av etiketter på marknaden; etiketter på rulle, självhäftande etiketter eller ark med etiketter. Du behöver anpassa dina etikettinköp utifrån din verksamhet. Märkmaskiner blir allt vanligare och då är det av största vikt att man hittar den etikett som passar till just den maskinen ni använder. 

Etiketter på rulle eller ark

Vi tillverkar etiketter på rulle eller ark efter era specifika behov och ingen förfrågan är för liten. Vår duktiga personal agerar gärna som ert bollplank tills dess att ni hittar den produkt som passar.