060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Datorprodukter
 • Specialbeställningar
 • Övrigt
 • Köpa Blixtlåspåsar, Redline påsar, Zippåsar | Papperskungen

  Blixtlåspåsar är mångsidiga och praktiska förvaringslösningar som används i många olika sammanhang. De är utformade med en återförslutbar dragkedja som gör det enkelt att öppna och stänga påsen upprepade gånger, vilket säkerställer att innehållet hålls säkert och skyddat.

  Zip-påsar

  Zip-påsar, även kallade blixtlåspåsar, kännetecknas av deras smidiga och funktionella design. Dessa påsar är tillverkade av högkvalitativa material som plast eller polyeten, vilket ger dem en robust och hållbar struktur. Några fördelar med zip-påsar inkluderar:

  • Skyddar innehållet från fukt, damm och luft
  • Återförslutningsbar för enkel användning
  • Genomskinliga varianter för enkel inspektion av innehållet
  • Olika storlekar och typer för olika behov
  • Antistatiska varianter för elektroniska komponenter

  Olika typer och material

  Blixtlåspåsar finns i en mängd olika typer och storlekar för att passa olika behov. Vissa zip-påsar är tillverkade av klar plast, vilket gör det enkelt att se innehållet utan att behöva öppna påsen. Andra varianter kan vara tillverkade av antistatiskt material, vilket är särskilt användbart för förvaring av elektroniska komponenter som behöver skyddas mot statisk elektricitet. Det finns även zip-påsar med skrivruta där man kan anteckna innehållsdetaljer, vilket underlättar organisering och identifiering av påsens innehåll.

  Användningsområden för zip-påsar

  Blixtlåspåsar används i en mängd olika sammanhang, både hemma och på arbetsplatsen. I hemmet kan de användas för att förvara matrester, små leksaker, hantverksmaterial och mycket mer. På arbetsplatsen används de ofta för att organisera kontorsmaterial, förvara dokument och skydda smådelar inom industrin. Inom handeln är de vanliga för att packa och sälja mindre varor såsom smycken, elektronik och hantverksprodukter.

  Fördelar med att använda zip-påsar från Papperskungen

  Hos Papperskungen erbjuds ett brett sortiment av zip-påsar i olika storlekar och utföranden för att möta alla typer av förvaringsbehov. Papperskungens blixtlåspåsar är tillverkade av hållbara och kvalitativa material som garanterar långvarig användning och pålitlighet. Dessutom är dessa påsar återanvändbara, vilket bidrar till en mer hållbar förbrukning.

  Genom att välja blixtlåspåsar från Papperskungen får du en produkt som kombinerar praktisk användning med hög kvalitet. Utforska sortimentet för att hitta den perfekta lösningen för dina specifika behov, oavsett om det gäller hemmet, kontoret eller industrin.

  Varför inte testa våra GRIPPIE Green™ är våra nya klimatvänliga blixlåspåsar, tillverkade av grön polyeten. De är 100% återvinningsbara.
  Blixtlåspåsar kallas även redlainepåsar och zip påsar. Vi säljer originalet Grippie blixtlåspåsar.

  Kika gärna igenom vårt breda sortiment inom kontorspapper, kontorsmaterial och emballage

  Copyright © 2010 - 2024 Papperskungen   |   Med reservation för tryckfel och förändringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem