060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
 • Datorprodukter
 • Specialbeställningar
 • Övrigt
 • Bärkassar med tryck, Papper & Plast i små och stora upplagor

  Här finner ni några exempel på bärkassar med tryck samt antal. Vi ordnar så gott som vilken påse ni önskar, mejla önskemål på påse/storlek/antal och vilken typ av påse till info@papperskungen.se eller ring kundtjänst på 060-577244.

  Påsar med tryck till bra priser

  Vi erbjuder påsar och bärkassar med tryck i massor av olika varianter och färger. Välj en enkel påse med tryck eller en exklusiv variant med lyxigt handtag och glossigt uttryck. Oavsett vilken modell som passar dina produkter eller ditt varumärke så har vi påsen för dig och ditt företag. Påsarna finns i flera olika storlekar så låt kundernas behov bestämma vilken påse eller bärkasse med tryck du väljer. Påsar med tryck är en kostnadseffektiv produkt som snabbt når ut till en stor och bred målgrupp. Nyttja tryckytan till max och få ut ditt budskap till dina potentiella kunder.

  Påsar med tryck är en reklampelare som driver nya kunder

  Var noga med rätt tillval av påse så att påsen eller bärkassen speglar ditt grafiska uttryck. Kunderna som sedan använder dina påsar eller bärkassar blir dina reklampelare. Så välj ett budskap eller en logotype som speglar dig och ditt företag. Hur vill du uppfattas och hur kan en påse spegla det? Våra påsar har olika gramvikter och därmed är de också olika i transparenta. Det finns påsar i kraftigt materialet med både blank och matt yta. Vi anpassar trycket efter den upplaga du köper så att ditt tryck blir så kostnadseffektivt som möjligt. Väljer du att beställa ett stort antal påsar med tryck så är offsettryck det bästa för dig. För en liten upplaga lämpar sig digitaltryck bäst. Vår personal vägleder dig i ditt val av påse. Bärkassar med tryck är en populär produkt på profilmarknaden. Tänk på att du också kan välja att få den laminerad.

  Fantasifulla egendesignade påsar med tryck

  Låt fantasin flöda och skapa helt unika papperspåsar som speglar ditt varumärke. Kanske ska ni på en mässa och vill dela ut goodiebags? Då behöver du en snygg påse eller bärkasse med tryck att stoppa era produkter i.Likväl som påsar så har vi ett brett sortiment av handtagstyper i massor av färger. Välj mellan handtag i nylon, bomull, tvinnat rep, eller kanske bara platta pappershandtag. Om du väljer en exklusivare bärkasse med tryck så lever kassen längre och du bygger under längre tid ditt varumärke och skapar på så vis en igenkänningsfaktor.När man tillverkar en påse med tryck är det vanligaste att logotypen placeras i mitten av kassen.


  Hållbara påsar med tryck i hög kvalitet

  Vår rekommendation är att logotypen eller budskapet fyller upp som mest 70% av ytan. Tänk också på att budskapet eller tryck du väljer ska ha en stor kontrast mot bakgrunden. På så vis blir den tydlig och lätt att ta till sig. Det är också bra att ha lite luft runt loggan eller budskapet. Påsar med tryck kan beställas av så väl företag som privatpersoner och minimiantalet kan variera beroende på vilken variant du väljer. Se information om detta under respektive produkt.

  Hållbarhet blir allt viktigare för oss så tänk på att välja ett hållbart alternativ för dina kunder. Vi hjälper dig att välja rätt utifrån ditt behov och tar alltid hänsyn till innehållet. Ska påsen till exempel frakta saker som kan läcka, så som mat från en restaurang, så bör man välja ett alternativ som lämpar sig för det.

  Copyright © 2010 - 2024 Papperskungen   |   Med reservation för tryckfel och förändringar.   |   Powered by Talex e-handelssystem