060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
papperskungen.se
 Svenska  English
Visa priser:
Exkl. moms
Inkl. moms
papperskungen.se
 Svenska  English
Visa priser:
Exkl. moms
Inkl. moms
Låga priser   Stort sortiment   Snabba leveranser
Kontakta oss Om ossVillkor Mina favoriter Kassa
Kategorier
Kategorier

Allt inom hygienpapper, toalettpapper, handdukar, industritork mm - Papperskungen

 Hygienpapper

 Hushållspapper
Hushållspapper

 Industritork
Industritork

 Torkrullar
Torkrullar

 Pappershanddukar
Pappershanddukar

 Toalettpapper
Toalettpapper

 Toalettpapper stora rullar
Toalettpapper stora rullar

 Toalettpapper Bulk
Toalettpapper Bulk

 Katrin System Handtork
Katrin System Handtork

 Katrin System Toa
Katrin System Toa

 Kimberley Clark System
Kimberley Clark System

 Hållare Industritork
Hållare Industritork

 Hållare Pappershanddukar
Hållare Pappershanddukar

 Hållare Toalettpapper
Hållare Toalettpapper

 Hållare toalettpapper Gigant
Hållare toalettpapper Gigant

 Hållare Torkrullar
Hållare Torkrullar

Hållare Toalettpapper Bulk

Ska ni köpa hygienpapper? Vi har stort sortiment, rätt priser på toalettpapper, pappershandduka, industritork.
Verkstadspapper, industritork, hushåsslpapper, toalettpapper och pappershanddukar från TORK, KATRIN KIMBERLEY CLERK, ABENA.
Vi har torkpapper, hygienpapper för alla behov.

Hygienpapper för många ändamål

Företag och organisationer ställer allt högre krav på hygienen, inte minst efter Corona-pandemin som precis dragit fram. Det är därför viktigt att företaget eller organisationen som du representerar har produkterna som ni behöver för att kunna upprätthålla en god hygien. Så att era medarbetare eller besökare kan ha det snyggt och prydligt runt omkring sig. Tänk på att välja ett hygienpapper som lämnar ett fint resultat efter sig.

Vad är hygienpapper?

Hygienpapper är ett samlingsnamn för flera sorters torkpapper så som traditionella pappershanddukar, toalettpapper och hushållspapper men också vikta handdukspapper och servetter. Se alltid till att du erbjuder rätt produkter för ert ändamål. Hygienpappret som vi erbjuder finns i flera olika kvaliteter. Vi har ett stort utbud men det är viktigt att börja med att titta på ert behov. Vårt hygienpapper finns i flera varianter och med olika miljöklassning.

Beställ större volymer av hygeinpapper till bättre priser

Hur mycket papper använder ni idag och i vilka sammanhang används hygienpappret hos er? Vilken absorberingsförmåga vill vi ha och finns det hållare, så kallade, dispenser att sätta rullen i? rågorna är många och vår kompetenta personal hjälper gärna till här så att ni säkerställer att ert sortiment av hygienpapper motsvarar era behov. Du tjänar alltid på att beställa större volymer hygienpapper av oss. Ju större volymer ni beställer desto lägre blir priset.

Hållbara hygienpapper

Tänk på att alltid ha ert hygienpapper lättillgängligt för de som fyller på efter hand. På så vis förenklar ni processen och ert arbete kan flyta utan uppehåll. Vissa saker får inte ta slut. Var alltid noga med att beställa nytt hygienpapper när lagret börjar sina och välj rätt papper för rätt ändamål. Det finns alltså olika sorters hygienpapper. Hela vårt sortiment är miljögodkänt och några av våra hygienpapper är dessutom Svanenmärkta. Vi behöver alla ta vårt ansvar för att spara på jordens resurser. Försök alltid göra det du kan för att bidra till ett hållbart samhälle. Tillsammans gör vi skillnad. Även små beslut räknas och påverkar.

Snabba leveranser av hygienpapper

Har ni en hög konsumtion av hygienpapper så lönar det sig oftast att köpa förpackningar av större slag. Vår erbjuder alltid snabba leveranser och hjälper gärna till när det kommer till att beställa rätt volym papper för ert ändamål. Allt fler företag har på senare tid blivit mer angelägna om att se över sina kostnader i alla led. Vi är alltid angelägna om att presentera vårt bästa alternativ till bra pris oavsett om det gäller pappershanddukar, toalettpapper, hushållspapper eller vikta handdukspapper.