060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
papperskungen.se
 Svenska  English
Visa priser:
Exkl. moms
Inkl. moms
papperskungen.se
 Svenska  English
Visa priser:
Exkl. moms
Inkl. moms
Låga priser   Stort sortiment   Snabba leveranser
Kontakta oss Om ossVillkor Mina favoriter Kassa
Kategorier
Kategorier

Lider du av eksem, köp eksemhandskar Bambu, hjälper mot klåda och eksem

 Eksemhandskar - Bambu

 Eksemhandskar för barn
Eksemhandskar för barn

 Eksemhandskar för vuxna
Eksemhandskar för vuxna

• Många lider av eksem, med klåda och obehag på händerna. Dessa handskar, som är fantastiskt mjuka och lena, är tillverkade av hudvänliga bambufibrer. Handskarna hindrar användaren från att klia direkt på eksem och sår, och bidrar samtidigt till att kräm eller salva stannar kvar på behandlat område.
• Handskarna har en utmärkt passform och de är mycket behagliga att ha på sig. Handskarna kan tvättas i 60 °C och behåller sina goda egenskaper tvätt efter tvätt.

Lämpliga för:Som innerhandskar eller för lättare arbete som klassas som låg risk inom montering, lager, butik, samt vid hantering av material som är känsligt mot smuts och fett.

Bambu är naturfiber som tillverkats av örtplantor, och det är mycket mjukt, sammetslent och lätt glansigt. Det har egenskaper som motverkar mikroorganismer och svamp. Dessa egenskaper består även efter många tvättar. På grund av denna egenskap uppkommer ingen obehaglig lukt när produkter av 100 % bambu används. Denna fiber kan anses vara ekologisk eftersom inga växtskyddsmedel används vid bambuodling. Bambufibrer klarar att absorbera fukt 3–4 gånger snabbare än bomull och torkar dubbelt så snabbt. Bambufibrer irriterar inte huden, så handskar av detta material kan vara ett alternativ för människor med allergier och känslig hud.