060-60 66 500 (Vardagar 8-17)      info@papperskungen.se
papperskungen.se
 Svenska  English
Visa priser:
Exkl. moms
Inkl. moms
papperskungen.se
 Svenska  English
Visa priser:
Exkl. moms
Inkl. moms
Låga priser   Stort sortiment   Snabba leveranser
Kontakta oss Om ossVillkor Mina favoriter Kassa
Kategorier
Kategorier

Emballage och Postemballage

Kuvert och postemballage

Lagerutrustning

Skärmaskiner

Skärmattor och skärblad

Sträckfilmer och toppark

 Wellådor, lådor, Kartonger
Wellådor, lådor, Kartonger

 Postemballage och Kuvert
Postemballage och Kuvert

 Packtejper
Packtejper

 Stötdämpande
Stötdämpande

 Packpåsar, Påssvetsar
Packpåsar, Påssvetsar

 Packsedelsfickor, Frakthandlingar
Packsedelsfickor, Frakthandlingar

 Sträckfilm - Pallhantering
Sträckfilm - Pallhantering

 Rostskyddsprodukter
Rostskyddsprodukter

 Vågar, Pallvågar, Balkvågar
Vågar, Pallvågar, Balkvågar

 Pallyftare och Pallstaplare
Pallyftare och Pallstaplare

 Bindgarn gummiband och stift
Bindgarn gummiband och stift

 Etiketter och godsmärkning
Etiketter och godsmärkning

 Kraftpapper och golvskydd
Kraftpapper och golvskydd

 Omslag i well
Omslag i well

 Plocklådor i well
Plocklådor i well

 Presentinslagning
Presentinslagning

 Knivar och Saxar
Knivar och Saxar

 Vagnar och kärror
Vagnar och kärror

Allt inom emballage köper ni hos Papperskungen!

Papperkungen erbjuder kartonger med tryck, allt inom postemballage, kuvert, e-handelspåsar, wellkartonger, postorderpåsar, bubbelpåsar, bubbelplast, bubbelfolie, packmaterial, wellpapp, påssvetsar, polyetenslang, omslagspapper - Vi ordnar ALLT ni behöver inom emballage!

Emballage skyddar dina produkter

Emballage är något för dig som skyddar, packar och skickar varor i din verksamhet. Oavsett om du behöver wellpappkartonger eller påsar av något slag att packa i så hittar du produkterna hos oss. Vi har ett brett utbud som är väl anpassade efter transporter och förvaring av olika slag. Det spelar ingen roll om föremålet är litet eller stort, du hittar garanterat produkterna som passar det du efterfrågar. Vår duktiga personal finns alltid till hands och hjälper dig när du stöter på frågor eller funderingar.

Att få fel sortiment när det gäller emballage kan bli kostsamt om du produkter du skickar skadas eller går sönder. Välj alltid det säkra före det osäkra och ta höjd för olika väderförhållanden. Det är också viktigt att emballaget är lätt att hantera och inte för skymmande där det står när det inte används. Rätt emballage för rätt produkt minskar dina transportkostnader samtidigt som din packtid snabbas upp och antalet reklamationer minimeras.

Skräddarsytt emballage anpassad för din verksamhet

Vi har ett brett utbud av emballageprodukter anpassade för olika produkter och fraktsätt. Vi skräddarsyr och måttanpassar ditt emballage så att det optimerar din verksamhet. Tänk också miljövänligt när du väljer produkter och tveka inte att fråga oss om råd. Det är viktigt att du som avsändare kan känna dig trygg med det emballage du valt men också att mottagarens förväntningar tillgodoses när han eller hon tar emot försändelsen. Antalet e-handelsföretag ökar lavinartat och det är viktigt att man vässar sin affärsidé så att man sticker ut och gör saker lite bättre än konkurrenterna. Emballage är en viktig del av denna process. Med grymma produkter från oss kan ni ägna er åt annat och med trygg hand förlita er på att våra produkter håller måttet.

Vi har ett sortiment som passar flera olika branscher. Så oavsett om du säljer böcker eller kläder, skor eller verktyg så har vi emballaget. Ibland krävs att emballaget är stöttåligt. Då kan det vara lämpligt att komplettera med produkter som skumplast och kantskydd. Chansa inte utan säkerställ alltid att du väljer det som bäst lämpar sig för transporten och de yttre omständigheterna.

Vi har allt du behöver till ditt emballage

Märkning av emballage är också en viktig del av processen. Tänk på att välja rätt när det kommer till fraktsedlar, packsedelskuvert, fraktetiketter, tejp osv. Det är viktigt att följa det regelverk som råder samtidigt som man underlättar hanteringen för så väl fraktbolaget och paketombudet. Vi har flera nöjda referenskunder inom området emballage och vår personal har lång erfarenhet. De vill alltid ditt bästa och gör alltid sitt yttersta för att tillgodose ert behov.

Vi har ett stort utbud av packtejp för ditt emballage

Förslutningen är en viktig del när det kommer till emballaget. Tänk alltid på att välja rätt packtejp och packband när du packar ditt material. Att välja fel kan få förödande konsekvenser. Även inom detta område kan vi erbjuda ett brett utbud produkter. Vår personal vägleder och finns alltid till hand för att hjälpa till.

Det kan också hända att kartongen behöver fyllnadsmassa av något slag. Vi har flera alternativ för detta. Vi ska bara tillsammans definiera vad du behöver för att din verksamhet ska fungera klanderfritt. Vi tar alltid hänsyn till de behov som ni har och era kunder ställer på er. Tillsammans gör vi skillnad!

Optimera din försäljning med rätt emballage

Genom att optimera ditt sätt att packa, emballera eller transportera så är du med och minskar vår klimatpåverkan. Vi vill göra jorden till en bättre plats att leva på och värnar därför om miljön. Vi är lyhörda för era behov och arbetar ständigt med att utveckla vårt sortiment för att kunna möta våra kunders krav på bra emballage. Vi älskar att överträffa era förväntningar och ser fram emot att få hjälpa er när det kommer till emballage.